Show simple item record

dc.contributor.authorRochel Ortega, Elizabethspa
dc.contributor.authorRodríguez Blandón, Jefersson Andrésspa
dc.contributor.authorSuárez Villota, Pedro Davidspa
dc.contributor.authorCastillo, Jorge Andrésspa
dc.date.accessioned2021-09-23T17:13:58Z
dc.date.available2021-09-23T17:13:58Z
dc.date.created2021spa
dc.date.issued2021spa
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12324/36852
dc.format.extent1 páginaspa
dc.format.mimetypeapplication/pdfspa
dc.language.isospaspa
dc.publisherCorporación colombiana de investigación agropecuaria - AGROSAVIAspa
dc.relation.ispartof36710 ; Modelo productivo para el cultivo de cacao (Theobroma cacao L.) para el departamento de Santanderspa
dc.relation.ispartof36479 ; Modelo productivo para el cultivo de cacao (Theobroma cacao) para el departamento del Huilaspa
dc.rightsAttribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/*
dc.titleCosecha y poscosecha del cacao: Fermentación y secadospa
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/otherspa
dc.subject.faoCultivo - F01spa
dc.audienceTécnicospa
dc.audienceProductorspa
dc.audience.contentTécnicospa
dc.subject.agrovocTheobroma cacaospa
dc.subject.agrovocFermentaciónspa
dc.subject.agrovocSecadospa
dc.subject.redCacaospa
dc.description.productionsystemsCacao-Theobroma cacaospa
dc.type.localInfografíaspa
dc.publisher.placeMosquera (Colombia)spa
dc.coverage.countryColombiaspa
dc.subject.agrovocurihttp://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_7713spa
dc.subject.agrovocurihttp://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_2855spa
dc.subject.agrovocurihttp://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_2402spa


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International