Show simple item record

dc.contributor.authorUpegui Latorre, G.spa
dc.date.issued1971
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12324/28752
dc.format.extent32 paginas.spa
dc.format.mimetypeapplication/pdfspa
dc.language.isospaspa
dc.rightsAttribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/*
dc.titleEfectos de la aplicación del ácido 2 cloroetilfosfórico sobre la maduración de la cosecha del café (Coffea arabica L.).spa
dc.identifier.aleph12186spa
dc.audienceInvestigadorspa
dc.audienceProfesionalspa
dc.audienceTécnicospa
dc.audience.contentCientíficospa
dc.subject.agrovocEstimulantes del crecimientospa
dc.subject.agrovocVariedadesspa
dc.subject.agrovocMaduraciónspa
dc.subject.agrovocProductos quimicosspa
dc.subject.agrovocFructificaciónspa
dc.subject.agrovocGasesspa
dc.subject.agrovocDefoliantesspa
dc.subject.agrovocRecolecciónspa
dc.rights.accesoAcceso a texto completospa
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessspa
dc.subject.redPermanentesspa
dc.type.localengbachelor thesiseng
dc.type.localTrabajo de gradospa
dc.publisher.placeManizales (Colombia)spa
dc.description.degreenameIngeniero Agrónomospa
dc.publisher.facultyAgronomíaspa
dc.publisher.programIngeniería Agronómicaspa
dc.description.degreelevelPregradospa
dc.type.coarhttp://purl.org/coar/resource_type/c_7a1fspa
dc.type.driverinfo:eu-repo/semantics/Thesisspa
dc.type.redcolhttps://purl.org/redcol/resource_type/TPspa
dc.identifier.reponamereponame:Biblioteca Digital Agropecuaria de Colombiaspa
dc.identifier.repourlrepourl:https://repository.agrosavia.cospa
dc.identifier.instnameinstname:Corporación colombiana de investigación agropecuaria AGROSAVIAspa
dc.type.versionhttp://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85spa


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International